WM Supplies: Uw materiaalpartner voor de zorgsector.

WM SUPPLIES EN U

50 jaar traditie in healthcare.

Sinds meer dan 50 jaar is WM Supplies werkzaam in de healthcare sector. Ons bedrijf met sterke familiale roots is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde binnen healthcare supplies. Dagelijks werkt ons team aan het beleveren van een brede waaier aan klanten uit de zorgsector zodat iedere patient kan genieten van de beste zorgen.


Meer info over WM Supplies
WM SUPPLIES EN ZORG

Materiaalpartner voor groot en klein.

Voor WM Supplies is iedere klant een geschikte klant. Zo bedienen wij een brede reeks van klein tot groot. Zo vindt zowel de zelfstandige thuisverpleging als de grote zorggroep de juiste oplossingen binnen ons gamma.


Meer info over klanten


WM SUPPLIES EN PRIVATE LABEL

Producten aangepast aan uw wensen.

Wm Supplies beschikt eveneens over een kwalitatief gamma huisproducten, verzameld onder het WM logo. Dit om onder andere meer inzicht te hebben in de controle van bepaalde goederen (hierbij denken we vooral aan herkomst, fabricatie en kwaliteit). Dankzij onze kennis, ervaring en contacten, kan WM Supplies een zeer breed assortiment van producten aanbieden.


Meer info over private label
WM SUPPLIES EN LOGISTIEK

Producten tot op de werkvloer.

WM Supplies streeft naar een integrale partnership. Logistiek betekent bij ons een zeer breed gamma om uw leveranciersopvolging te minimaliseren en indien gewenst belevering tot in de werkplaats. Kortom alles om one-stop-shopping te garanderen.


Meer info over logistiek
WM SUPPLIES ONLINE

Uw webshop voor de zorgsector.

Als zorginstelling hebt u baat bij een efficiënte manier van werken met uw leveranciers. Bij WM Supplies kan u inmiddels eveneens online uw bestellingen opmaken en doorgeven. Op die manier bent u minimaal bezig met het bestellen van materialen en maximaal bezig met uw patiënt.


Naar de webshop
WM SUPPLIES EN ECOLOGIE

Duurzaamheid in het hart van onze processen.

Naast een logistieke infrastructuur met bijzondere aandacht voor duurzaamheid, geniet u bij WM Supplies eveneens van een gamma met diverse duurzame productoplossingen.


Meer info over ecologie bij WM Supplies


Onze troeven

Betrokken

Bij WM Supplies geniet u van het lokaal karakter van een bedrijf met sterke familiale roots. Een horizontale structuur garandeert een persoonlijke opvolging van een uw behoefte.

expert

WM Supplies kent de aangeboden producten door en door en deelt haar kennis graag via in-house opleidingen en optimalisatie.


Flexibel

Iedere instelling kampt occasioneel met een tekort van één of meerdere producten. WM Supplies kan via haar uitgebreide referentielijst en voorraden snel oplossingen bieden.

360

Met WM Supplies kiest u voor een duurzame partner met een uiterst volledig aanbod. U verhoogt dus snel uw efficiëntie door het verminderen van uw leveranciersopvolging.

WERKEN BIJ WM SUPPLIES

Word een schakel in een dynamisch team.

  WM Supplies BVBA
 • Kortrijksestraat 30 / 8520 KUURNE

 • T +32 56 71 20 41 - F +32 56 70 59 85
 • info@wmsupplies.be
 • BE 431 207 659
  Lagae & Zonen BVBA
 • Kortrijksestraat 30 / 8520 KUURNE

 • T +32 56 71 20 41 - F +32 56 70 59 85
 • info@wmsupplies.be
 • BE 405 348 251
  WM Hôpital SPRL
 • Rue Horlitin 9 / 7750 MONT DE L’ENCLUS

 • T +32 56 70 44 16 - F +32 56 70 59 85
 • info@wmsupplies.be
 • BE 432 663 748